Gårdsförsäljning

Anders och Niklas Lång

Bärsäsongen 2018 är förbi. Vi säljer nu frysta bär i Pörtom. Ring i förväg och fråga om vi är på plats, ifall du har lång väg till oss.

När Du under bärsäsongen vill ha helt nyplockade, färska bär är det säkraste sättet att komma på besök till vår gård i Pörtom. I början av säsongen säljer vi jordgubbar och ärter, senare på sommaren tillkommer hallon.

Under säsongen plockar vi jordgubbar dagligen, och har alltid färska bär att erbjuda!

Vår gård finns i byn Elgmossa på adressen Österlandsvägen 676 i Pörtom, Närpes. Platsen ligger helt nära gränsen till Jurva/Kurikka, se karta.

Vi finns 6 km öster om riksväg 8, och 50 km söder om Vasa (vänd österut vid Neste-stationen i Pörtom). Avståndet till Seinäjoki är 70 km.

Gårdsförsäljningen är i juli-augusti öppen varje dag kl. 9.00-19.00. Under resten av året är försäljningen öppen alltid när vi är på plats. Ring gärna i förväg om Du kommer längre ifrån utanför bärsäsongen.

Om Du har kortare väg till Jakobstad, KarlebySeinäjoki eller Vasa, kan Du också där under bärsäsongen köpa färska bär som transporterats med kylbilar till våra egna försäljningsställen (se menyn till vänster).

Transporterna går dagligen under högsäsong, och bären hålls också på försäljningsställena i kylförvar.

Våra kontaktuppgifter finns här.