Tilamyynti

Anders ja Niklas Lång

Kun marjasesongin aikana haluat tuoreita, vasta poimittuja marjoja, varmin tapa on tulla käymään tilallamme Pirttikylässä. Sesongin alussa myymme ensisijaisesti mansikoita. Myöhemmin kesällä tarjolla on myös vadelmia ja muita marjoja.

Sesonkiaikaan poimimme mansikoita joka päivä, ja tuoreita marjoja on aina tarjolla!

Toimimme Elgmossenin kylässä osoitteessa Österlandsvägen 676, Pirttikylä, Närpiö. Paikka on aivan lähellä Jurvan/Kurikan rajaa, katso karttaa.

Tilamme sijaitsee 6 km valtatie 8:n itäpuolella ja 50 km Vaasasta etelään (Nesteaseman kohdalta käännytään itään päin). Etäisyys Seinäjoelle on 70 km.

Heinä-elokuussa tilamyyntimme on auki joka arkipäivä klo. 9.00-19.00. Sunnuntaisin klo. 10.00-18.00. Muina vuodenaikoina myynti on auki, kun olemme paikalla. Kannattaa soittaa etukäteen, mikäli tulet käymään kauempaa marjasesongin ulkopuolella.

Mikäli Sinulla on lyhyempi matka Kokkolaan, PietarsaareenSeinäjoelle tai Vaasaan, voit sieltäkin ostaa tuoreita marjojamme marjasesongin aikana (katso vasemmalla olevaa valikkoa).

Kuljetamme sesongin aikana päivittäin marjoja omille myyntipisteillemme tilan kylmäautoilla. Myös myyntipaikoilla marjat säilytetään kylmiössä.

Yhteystietomme löytyvät täältä.